Bij ondernemen en innoveren gaat het vaak om het vinden van nieuwe combinaties, cross-overs tussen ondernemers uit verschillende sectoren en disciplines. Samen kun je nieuwe producten en diensten ontwikkelen. Ondernemers in de creatieve sector spelen bij innovaties vaak een belangrijke sleutelrol. De KvK biedt hiervoor een podium. Iedere derde maandag van de maand vindt Mix & Match Monday @KvK plaats en staat een andere sector in de spotlight.

We zoeken vijf krachtige pitches in horeca & leisure!

Op maandagmiddag 23 februari mixen we de creatieve sector met ondernemers uit horeca en leisure, in de verwachting dat dit mooie matches gaat opleveren. Centraal staan vijf pitches van ondernemers en/of organisaties in de horeca en leisure sector. In deze pitch formuleer je kort & krachtig een vraagstuk, marktkans of knelpunt waar je als ondernemer, organisatie of regio mee zit. Vraag in deze pitch duidelijk aan de creatieve bedrijven waar je wil dat zij in meedenken. Laat je verrassen door de creatieve oplossingen die ze aandragen!

Waaraan moet je pitch voldoen:
• Korte intro wie de vraagsteller is.
• Geef een duidelijke omschrijving van knelpunt of kans.
• Stel een duidelijke vraag aan de creatieve ondernemers. Leg een duidelijke opdracht bij ze neer.
• Maximaal 5 minuten
• Eigen initiatief om hierbij wel of niet gebruik te maken van visuele ondersteuning (bv powerpoint, foto’s, film).

Heb je vragen? Wil je sparren hoe je pitch kort & krachtig te formuleren? Neem dan contact op met Femke Arts (adviseur vrijetijdseconomie bij KvK) op femke.arts@kvk.nl of tel. 06 – 3653 2297

9 februari 2015

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.