Wat kun jij doen om je evenement te verduurzamen? Tijdens EPIC helpen we je op de goede weg!
 
Tijdens een interactieve masterclass komen de verschillende onderwerpen aan bod en kunnen we concrete adviezen geven. Onder leiding van experts Paul Schurink, Helen Innes, Laura van de Voort, Martijn Hulshof, Lyke Poortvliet en Govert Reeskamp krijg je tips & tricks om jouw evenement te optimaliseren.
 
Ben je geïnteresseerd in deelname? Schrijf je dan nu in via info@greeneventsnederland.nl
Tip! Neem kerncijfers van je evenement of festival mee naar de masterclass.
 
Paul Schurink (Green Events Nederland & ZAP Concepts, NL)
Co-founder van Green Events Nederland, het platform voor verduurzaming. Paul werkte op grote evenementen zoals de Olympische Spelen en het EK in 2012 en is expert in energie en duurzaamheid onder de naam ZAP Concepts.
 
Helen Innes (A Greener Festival Award, GB)
Directeur van A Greener Festival, een non-profit organisatie die zich richt op het helpen van muziek/kunst evenementen en festivals om milieubewuster te werk te gaan.
 
Martijn Hulshof (MovendiuM, NL)
Oprichter van MovendiuM, een organisatie die zich richt op het maken van milieuvriendelijke publieksverkeer plannen voor onder andere hardloopevenementen, optochten en festivals.
 
Lyke Poortvliet (ID&T, NL)
Manager Duurzaamheid bij evenementenorganisator ID&T, dat streeft naar een duurzame dance-industrie. Poortvliet coördineert o.a. de duurzame en sociale projecten tijdens het festival Mysteryland en is een expert in duurzame afvalverwerking.
 
Govert Reeskamp (LAB Vlieland & Great Wide Open, NL)
Hoofd Productie van Great Wide Open en initiator van LAB Vlieland. Reeskamp gebruikt LAB Vlieland als proeftuin voor duurzame technische innovaties die via Into The Great Wide Open en Vlieland de wereld kunnen veroveren.
 
Moderator: Laura van de Voort (Green Events Nederland & Extrema, NL) & Madelein Stiekema (Green Events Nederland & 24MAD Productions, NL)
Laura van de Voort is co-founder van Green Events en Project Manager bij Extrema waar ze onder andere verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en uitvoeren van het duurzaamheidsbeleid van alle festivals die Extrema organiseert.
 
Madelein Stiekema is Project Manager bij Green Events en freelance producer bij 24MAD Productions waar ze o.a. werkte op de festivals Grasnapolsky, Great Wide Open, Best Kept Secret en Indian Summer Festival.
 
Vrijdag 16 januari
NP3, Mobi Upstrairs
 

19 december 2014

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.